Приватни организации?

Started by Хендрикс, Nov 10, 2024, 11:36 AM

Previous topic - Next topic
Прееска видов некој на фб барал заинтересираност за рп во приватна орг.Која е потребава од приватни орг на сервер.Има доволно факции кај што може да се развие карактер и рп на сервер.Или ликот сака да води орг,а неможе лидер да земе па ај приватна? (општо прашувам да развиеме дискусија околу тоа)
Не сте вредни да ве мочам,ставам точка.

На серверов нема луѓе за дискусијава да ја развиеш , не па да отвориш П. Организација  ;D

Quote from: Jimenez on Nov 10, 2024, 06:44 PMНа серверов нема луѓе за дискусијава да ја развиеш , не па да отвориш П. Организација  ;D
Не е 2018 да се разбереме, пола и повеќе шо играат на серверот не знаат форум акаунт да си направат, за користење на истиот да не зборувам, а иначе приватните тотално се слагам дека се непотребни на серверот затоа и не се во употреба,а и сите шо рпаме на форум/иг сме стари играчи пола и поише :)
Skillz

Ching man down watch his best mate spectate.
sklzgod.

На овој број играчи и активност на организации нема потреба, али.. зашто да не пак станува збор за Приватна организација која може да се плати и едноставно може на некој да не му се РП-а нити во една организација која ја имаме на серверот и сака со своето друштво кое се, да си имаат своја база, да си имаат свој чат кај може да се допишуваат. И да им биде интересно..

Не сум против тоа, ако некој донира за приватна организација (збориме да биде средена мапирана топич) ја немам ништо против, погтово со тоа што тие пари ќе ги даде ќе помогне на серверот и на луѓето кој го одржуваат..

Quote from: Arturo Alvarez on Nov 13, 2024, 12:20 PMНа овој број играчи и активност на организации нема потреба, али.. зашто да не пак станува збор за Приватна организација која може да се плати и едноставно може на некој да не му се РП-а нити во една организација која ја имаме на серверот и сака со своето друштво кое се, да си имаат своја база, да си имаат свој чат кај може да се допишуваат. И да им биде интересно..

Не сум против тоа, ако некој донира за приватна организација (збориме да биде средена мапирана топич) ја немам ништо против, погтово со тоа што тие пари ќе ги даде ќе помогне на серверот и на луѓето кој го одржуваат..
За своја база можат да си купат една куќа и сите другари негови да ја рентаат, небитно, а за посебен чат едноставно постои IRC канал, приватната е сосема непотребна у случајов.
Skillz

Ching man down watch his best mate spectate.
sklzgod.