The Los Santos Police Department ― “To Protect and to Serve”

Started by Alex O'Loughlin, Oct 23, 2024, 11:05 AM

Previous topic - Next topic

Respect za trudot
Не сте вредни да ве мочам,ставам точка.

Quote from: D.Gjorgev on Oct 23, 2024, 01:40 PMвакво нешто VL нема видено долги години! ГЛ
Zatoa sto od VL i vaseto MVR roleplay nemate nisto drugo videno , ovaa tema e sekoa denesnica na sekoj server

Не е поентава да копираш и да пастираш и да преведиш, поентава е да го знајш то шо го пишуваш а јас гарантирам дека ти овде 80посто не знајш шо има напишано, али ајде прв си на вл шо рпаш лапд место мвр

Дефинитивно ваков труд не треба да се троши на VL.

Quote from: Guaran on Oct 27, 2024, 11:13 PMНе е поентава да копираш и да пастираш и да преведиш, поентава е да го знајш то шо го пишуваш а јас гарантирам дека ти овде 80посто не знајш шо има напишано, али ајде прв си на вл шо рпаш лапд место мвр

Дете, какво црно МВР бе браТ? ХАХАХАХА, нема никаква смисла коментаров, не е ништо ниту искпирано ниту тоа што го имаш напишано, темава е моја од пред 5 години, само ја додадов преку VVD ....  но те молам објасни ми што збориш?

Quote from: Alex O'Loughlin on Oct 28, 2024, 06:21 PM
Quote from: Guaran on Oct 27, 2024, 11:13 PMНе е поентава да копираш и да пастираш и да преведиш, поентава е да го знајш то шо го пишуваш а јас гарантирам дека ти овде 80посто не знајш шо има напишано, али ајде прв си на вл шо рпаш лапд место мвр

Дете, какво црно МВР бе браТ? ХАХАХАХА, нема никаква смисла коментаров, не е ништо ниту искпирано ниту тоа што го имаш напишано, темава е моја од пред 5 години, само ја додадов преку VVD ....  но те молам објасни ми што збориш?
Во то МВР те фалам возрасен човеку прочитај убо реченицата, второ темава е иста како на лсрп само преведена чисто се сомневам дека ти  е напраена пред 5години , барем потруди се сликите да ги смениш да не ти се исти. Никој не ти бара чисто твоја тема ама немој да се прајш самио себеси на будала, и ти се кладам дека ке рпаш трафик стоп од карактеро шо имаш COP

Quote from: Guaran on Oct 28, 2024, 09:02 PM
Quote from: Alex O'Loughlin on Oct 28, 2024, 06:21 PM

Во то МВР те фалам возрасен човеку прочитај убо реченицата, второ темава е иста како на лсрп само преведена чисто се сомневам дека ти  е напраена пред 5години , барем потруди се сликите да ги смениш да не ти се исти. Никој не ти бара чисто твоја тема ама немој да се прајш самио себеси на будала, и ти се кладам дека ке рпаш трафик стоп од карактеро шо имаш COP

Фала ти на коментарот...нискоинтелегенција на виделина, иначе таа лсрп која ја кажуваш бев  дел од истата повеќе одколку што имаш ти заминација на самп сценава. (се кладам)