𝑺𝒉𝒂𝒒 𝑭𝒓𝒐𝒎 𝑻𝑶𝑷 𝒕𝒐 𝑩𝑶𝑻𝑻𝑶𝑴

Started by Shaquille Oneal, Oct 17, 2024, 06:11 PM

Previous topic - Next topic
Shaquille O'Neal, роден со природен талент и физичка сила, беше еден од најперспективните млади кошаркари во својата генерација. Неговата судбина го водеше кон НБА лигата, каде што неговата кариера требаше да биде блескава и исполнета со титули. Но, судбината имаше други планови. Повредата што ја доби за време на неговата прва сезона беше фатална, и го спречи да ја продолжи својата кариера. Наместо да го достигне врвот, Shaquille се соочи со најтемната страна на животот – разочарување и губење на идентитетот.

Соништа за слава и успех беа згаснати, и тој, принуден од финансиски и емоционални притисоци, се сврте кон незаконски активности. Со губењето на сите можности во спортот, Shaquille се преселува во Лос Сантос, конкретно во делот Jefferson, каде што животот е тежок, а опстанокот зависи од суровите правила на улицата. Во новиот град, далеку од светлата на НБА арените, тој влегува во светот на криминалот и започнува да се занимава со продавање дрога. Многу брзо станува дел од озлогласената банда Bloods, барајќи моќ и почит во светот на банди.

Shaquille, некогашна икона во светот на спортот, сега се наоѓа во сенка, во борба за опстанок на улиците на Лос Сантос. Иако некогаш го имаше светот на дланка, сега се движи по опасниот пат, каде што владеат крв и насилство.

Слика од Shaquille Oneal

Од врвот до земјата,хмм супер  ::)

Keep your friends close and your enemies closer.

Quote from: Twenty on Oct 18, 2024, 07:44 PMMislis from BOTTON to TOP

Procitaj ja temata ubo, postanuva nba zvezda i propagja zatoa e napisano from top to bottom

Quote from: Shaquille Oneal on Oct 21, 2024, 10:56 AM
Quote from: Twenty on Oct 18, 2024, 07:44 PMMislis from BOTTON to TOP

Procitaj ja temata ubo, postanuva nba zvezda i propagja zatoa e napisano from top to bottom
Barem ako rpas takov karakter so si stavil ime Shaquille O Neal , stavi nekoe drugo ne se brukaj